Electro Van Hees bvba

Electro Van Hees bvba

Activiteit: Detailhandel
Provincie: Antwerpen
Klant sinds: 2017
Platform gebruikt: Elugie Power Station

Vele jaren geleden startte de grootvader van Hans Van Hees met een elektrowinkel in Balen. De zaak ging over naar zijn vader, daarna nam Hans ze samen met zijn broer over. Zij zijn dus de 3de generatie. Elektro is Hans’ passie, maar buiten zaakvoerder is hij ook vrijwillig brandweerman.

Bij Electro Van Hees kan je terecht voor alle elektro, telefonie en IT-toestellen. De experts in de winkel zijn vakmannen die klanten graag helpen met advies op maat. “Voor ons telt vooral dat mensen naar huis gaan met een toestel dat perfect bij hen en hun noden past”, vertelt Hans. “Alleen dan komen ze een volgende keer terug.”

Interessant artikel

Enkele jaren geleden ging Hans op zoek naar goedkopere energie. Op vakantie ontdekte hij een online krantenartikel waarin het hele systeem van de waterstofcentrales als stabiele en duurzame energiebron uit de doeken werd gedaan. “Het toestel bleek niet groter te zijn dan een wasmachine en het kwam niet op je dak terecht. Dat vond ik al heel interessant.”

Ik zou de stap naar waterstofcentrales zo opnieuw zetten

HANS VAN HEES, GEMEENTE BALEN

Verwachtingen

“Ook ik verwacht een luisterend oor en gepast advies wanneer ik zelf nood heb aan expertise. Je wordt snel gewaar of mensen echt met je mee willen denken. Ieder contact met Elugie is een zeer positieve ervaring. Als ik vragen heb, krijg ik steeds een antwoord. Kunnen ze dat niet meteen geven, dan zijn ze daar ook duidelijk over en gaan ze voor je op zoek. En je krijgt je informatie, zoals beloofd. Ook bij de administratieve zaken (premies) hebben ze me goed geholpen.”

Twee locaties

“Ondertussen draaien de centrales al twee jaar bij ons. Ze staan op twee plaatsen, omdat het om twee gebouwen gaat. Het ene gebouw heeft 2 toestellen in de kelder, in het andere werd een centrale geïnstalleerd in het magazijn. De restwarmte gaat naar de radiatoren om in de winter bij te verwarmen.”

Een aanrader

Mijn elektriciteitsfactuur is heel mooi gedaald, net zoals verwacht. Ik ben zeker tevreden. Ik zou de stap zo opnieuw zetten. Mijn boodschap aan mensen die twijfelen: gewoon doen!