Uw bedrijf,
onafhankelijk en
duurzaam.

Met een Elugie elektriciteitscentrale neemt u de controle
over uw elektriciteit in eigen handen. U bewaakt en beheert
zelf de volledige productie van duurzame stroom voor uw bedrijf.

ELUGIE CENTRALES
300+
HUIDIGE CAPACITEIT IN BELGIË
450kW
CO2 BESPAARD
3.280ton

Voordelige, duurzame elektriciteit voor uw KMO

Elk moment van de dag produceert uw Elugie elektriciteitscentrale waterstof uit gas en zet dit vervolgens efficiënt om in elektriciteit. Zo blijven u en uw medewerkers gegarandeerd van efficiënte stroom.

Verlaag bedrijfskosten
Met de lokale productie van elektriciteit bespaart u tot 40% en wordt u onafhankelijk van stijgende elektriciteitsprijzen.

Gesubsidieerd
De Belgische Staat en de Europese Unie ondersteunen de Elugie waterstof elektriciteitscentrale. Zo geniet u vandaag al van een lagere prijs voor uw elektriciteit.

Onderneem duurzaam
Steeds meer klanten verwachten een duurzame bedrijfsstrategie. Verminder uw impact op het milieu met waterstoftechnologie.

Grote impact. Klein formaat.

Met één centrale wekt u continu 1,5kw energie op, maar u kan tot wel 6 centrales (9kw energie) aan elkaar schakelen. Bovendien vereist de installatie geen grote werken of grote vloeroppervlakte.

Installatie
De elektriciteitscentrale staat binnen. Er verandert dus niets aan het uitzicht van uw bedrijfsgebouw.

Compact
De centrale vraagt heel weinig plaats om te installeren. Met afmetingen van 101 (h) cm x 60 (b) cm x 66 (d) cm heeft ze de grootte van uw wasmachine.

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Ontdek hoe bedrijven hun Elugie-centrale dagelijks gebruiken.

De restwarmte is voor u

Uw centrale heeft een verrassende troef in handen. Sluit u de centrale aan de hoofdverwarming van uw bedrijfsgebouw aan, dan verwarmt u extra efficiënt.

Efficiëntie
De Elugie centrale produceert, naast elektriciteit, ook beperkte restwarmte die u nuttig kan gebruiken om bestaande verwarming voor te verwarmen.

Warm water
Na de koppeling aan uw verwarming, levert de centrale u dagelijks tot 200l water met restwarmte. Ideaal voor sanitair water, vloerverwarming of andere lage temperatuur verwarming.

Constante elektriciteitsproductie

Heeft u een constant energieverbruik? De elektriciteitscentrale is nog extra interessant voor KMO’s met permanente verlichting, koeling of serverruimtes.

Elugie in uw buurt

Welke Elugie-klanten bevinden zich in uw omgeving? Maak een afspraak en informeer naar hun ervaringen.

Is een Elugie centrale een slimme
overstap voor u?