Boekhoudkantoor Crombez Bvba

Boekhoudkantoor Crombez Bvba

Activiteit: Boekhouding
Provincie: Oost-Vlaanderen
Klant sinds: 2017
Platform gebruikt: Elugie Power Station

Zo’n 26 jaar geleden nam Hans Crombez het accountantskantoor van zijn vader over. Het kantoor profileert zich als medestander van ondernemers. Met een objectieve blik en een ruime kennis en ervaring, willen ze bedrijfs- en groeistrategieën duurzaam ondersteunen en versterken.

“Hans: “Bij ons kun je terecht voor boekhouding, fiscaliteit, btw en bedrijfsadvies. Elke klant krijgt een persoonlijke boekhouder-dossierbeheerder, die geruggesteund wordt door collega-vakmensen en die vertrouwenspersoon is op elk financieel en administratief terrein.”

De liefde voor de accountantswereld kreeg Hans mee met de paplepel. Zijn andere passie is paardrijden in de natuur. Zich bewust van het belang om zorgzaam met die natuur om te springen, stapte Hans in 2017 over op een elektrische wagen.

Geen plaats voor nog meer zonnepanelen

“Gevolg daarvan was dat mijn zonnepanelen mijn elektriciteitsverbruik niet meer konden dekken. En er was geen ruimte om er nog bij te leggen. Ik moest dus op zoek naar andere manieren om de energiekosten te drukken.” Tijdens die zoektocht viel Hans’ oog op een advertentie van Elugie. “Het was een heel nieuw verhaal voor mij, dat mij intrigeerde.” Hij ging met Elugie rond de tafel zitten. Het bleek precies de oplossing te zijn die hij zocht.

Out of the box denken

“Soms moet je bereid zijn om een nieuwe denkpiste te volgen. Ik ben erg blij dat ik met Elugie heb gepraat. Hun sterke argumenten hebben mij overtuigd. De installatie was compact genoeg om op de zolder te zetten en mijn elektriciteitsfactuur is effectief sterk gedaald, zoals me werd beloofd.”

Je hebt het gevoel dat je er cadeautjes bovenop krijgt

HANS CROMBEZ, GEMEENTE LICHTERVELDE

Cadeautjes

“De restwarmte die we inzetten voor ons sanitair warm water, is een mooie extra. En als je belt, krijg je onmiddellijk reactie. Zo’n goede service is ook een surplus. Je hebt het gevoel dat je er cadeautjes bovenop krijgt. Ik heb al meerdere van mijn eigen klanten doorgestuurd naar Elugie!”