Benieuwd naar meer? Contacteer ons via +32 15 63 52 21 info@elugie.be

Volledige energievrijheid via my CHi-platform

Via my CHi krijgt u zelf de volledige controle over uw energie: u kan online onder meer uw energieproductie en -verbruik meten en aansturen, onderhoudsafspraken regelen en contracten afsluiten bij de groengasleverancier van uw keuze.

my CHi-elektriciteitsapp

Met uw my CHi-app heeft u altijd en overal controle en overzicht: u kan uw verbruik en productie bekijken, of vergelijken hoeveel geld en CO2 u uitspaart ten opzichte van het elektriciteitsnet. Via de app plant u ook gemakkelijk wanneer uw service-technieker langskomt voor installatie of onderhoud.

Uw energieproductie en -verbruik meten

Dankzij de my CHi-app blijft u altijd verbonden met uw CHi-elektriciteitscentrale, ook wanneer u niet ter plaatse bent. Zowel uw elektriciteitsverbruik als -productie worden realtime gemeten zodat u inzicht krijgt in uw energieprofiel en kan besparen op uw verbruik en gasprijs.

Uw administratie volgen

Uw my CHi-app verzamelt alle administratie en communicatie op één plaats. Zo houdt u het overzicht over contracten, financieringen en geplande onderhoudsafspraken. Via de app ziet u wanneer een technieker langskomt en kan u ook gemakkelijk afspraken verplaatsen.

Lees meer over de elektriciteitscentrale

my CHi-platform

Dankzij de online my CHi-fullservice-omgeving, die via het internet is verbonden met uw CHi-elektriciteitscentrale, krijgt u alle controle in handen en hebt u maximale energievrijheid.

Uw energietarief kiezen met my CHi

U kiest zelf welke prijs u betaalt voor uw energie. Op het platform kan u energieleveranciers vergelijken en het gas afnemen dat het beste bij u past: duurzaam, voordelig, vertrouwd …

Uw krachten bundelen met de Elugie-community

Via het my CHi-platform kunnen Elugie-experts en -gebruikers open met elkaar communiceren en hun kennis delen. U krijgt er geregeld concrete tips over hoe u meer energie bespaart of uw gebouw duurzamer maakt.

Uw groengas aankopen tegen de beste marktprijs

U krijgt automatisch de beste prijs voor uw groengas. Aan de hand van slimme, overkoepelende forecasting-software voorspelt my CHi wanneer Elugie-gebruikers het meeste verbruiken. Dankzij de exacte voorspellingen van die gezamenlijke piekperiodes krijgt u gegarandeerd altijd het laagste tarief.

Uw energie klaarmaken voor de toekomst met smart grid

In de toekomst zal de energiemarkt er anders uitzien. Grote energiecentrales zullen plaatsmaken voor een som van vele kleintjes die efficiënter werken en het net kunnen balanceren wanneer er stroom te veel of te kort is (smart grid). Via het my CHi-platform kan u uw energiecentrale aansturen om het net in evenwicht te brengen – en voor die balanceringscapaciteit zal u zelfs een vergoeding krijgen.

De elektriciteit die we nu verbruiken, is driemaal goedkoper dan elektriciteit van het net.
Kris Janssens

De voordelen van CHi

Energievrijheid

U produceert en beheert uw eigen energie.

Lees hoe

Besparing

U levert uw eigen stroom lokaal en bespaart tot 40%.

Lees hoeveel

Duurzaamheid

U wekt dag en nacht energie op uit een hernieuwbare bron.

Lees welke
Bereken uw besparing
of vraag meer info aan onze energie-experts