Benieuwd naar meer? Contacteer ons via +32 15 63 52 21 info@elugie.be

Referenties

Steeds meer gezinnen, bedrijven, scholen en overheidsinstaties kiezen voor de duurzame waterstoftechnologie van Elugie: al ruim 220 Vlaamse verbruikers genereren dag en nacht hun eigen goedkope stroom met een compacte CHi-elektriciteitscentrale. Energievrijheid, duurzaamheid of besparing, u leest hun hoofdmotief hieronder.

Lees meer over de elektriciteitscentrale

Michel Foets

Feestzaal Ten Huize Foets
We voorzien volledig onafhankelijk in eigen energie. Als ondernemers streven we er dagelijks naar om ons bedrijf zo efficiënt mogelijk te maken; met Elugie zetten we een stap in de juiste richting.

Hans Vanhees

Electro Van Hees
Ik heb gekozen voor CHi omdat ik vanaf nu weet wat mijn kosten jaarlijks gaan zijn, en omdat ze niet gaan stijgen, uitgezonderd de gasprijs. Op 15 jaar ga ik tot 35% besparen op mijn totaalkost.

Dimitri De Donder

Immo Optima
Dankzij mijn CHi’s produceer ik mijn eigen elektriciteit voor een stabiele prijs. Deze vaste kost geeft mij een duidelijk zicht op mijn energiekosten voor mijn bedrijf en elektrisch wagenpark in de komende jaren.

Johan Heylen

Brasserie 't Straatje
Ik bespaar op mijn elektriciteit en doe tegelijk een investering in mijn gebouw, waardoor mijn brasserie in waarde stijgt.

Bert Verlooy

Broodboetiek Verlooy
Met de mini-energiecentrales verbruiken we voor een goedkoper tarief dan voordien met het nachttarief. Mijn besparingen op mijn energiefactuur zijn enorm.

Kris Janssens

De elektriciteit die we nu verbruiken, is driemaal goedkoper dan elektriciteit van het net.

Brouwerij VBDCK

Brouwerij VBDCK
Wij willen duurzame energie voor ons bier, de Kerel. De CHi-elektriciteitscentrales zijn voordelig, duurzaam en we kunnen de restwarmte recupereren in ons brouwproces.

Roel Van Hove

Bioshop
De energiecentrales hebben alleen een beetje waterstof als uitstoot.

Luc Verstraeten

Domein Roosendael (Kempens Landschap Provincie Antwerpen)
Duurzame, groene energie, daar maakt Provincie Antwerpen werk van. Wij zijn blij dat Kempens Landschap ons heeft uitgekozen als proefproject. De units passen door hun compacte formaat perfect binnen onze historische site.

Verbruikers in uw buurt

Bereken uw besparing
of vraag meer info aan onze energie-experts