Over Elugie 2018-01-10T23:58:46+00:00

OVER ELUGIE

Elugie, actief sinds 2012, is een privébedrijf dat opgericht werd door door Bjorn Van Haver en Ruth  D’Haese.
Elugie is vernoemd naar hun 2 zonen Elias, Lukas en ook Energie “ELuGie”, met als missie verduurzaming van elektriciteit voor huidige en volgende generaties. CEO Bjorn Van Haver is een kleine 20 jaar actief in duurzame en lokale energieproductie en was ook voorloper, pionier bij de start van fotovoltaïsche zonne-energie en warmtepompen in de Belgische markt.

Elugie is voorloper en één van de starters van de waterstofeconomie in België.
Elugie – Waterstof-energie – Energie-vrijheid voor de mens en de planeet.

Elugie ontwerpt, verkoopt, financiert, bouwt en exploiteert samen met haar partners mini-energiecentrales.

Onze missie

Elugie heeft als missie om elk gebouw in zijn eigen energie te laten voorzien, CO2-neutraal, volgens het beste financieel plan en met een productie afgestemd op het verbruik om zo de grootste onafhankelijkheid te creëren van steeds stijgende energie prijzen.

Elugie laat klanten hun eigen CO2-neutrale energie opwekken voor een lagere stabiele prijs dan wanneer hij conventioneel energie aankoopt. Een echte win-win-situatie verbonden met een enorme ecologische bonus voor onze planeet.

Het Team

Elugie bestaat uit een team van professionele en ervaren wel geselecteerde mensen met elke een langdurige trackrecord in de nationale en internationale hernieuwbare energiewereld. Iedereen bij Elugie én bij onze toeleveranciers heeft een diep gewortelde passie voor kwaliteit in hernieuwbare energie. Elk contact dat wij aangaan intern en met onze klanten is gebaseerd op respect, openheid, betrokkenheid en vertrouwen.