Over Elugie 2017-06-06T15:02:06+00:00

OVER ELUGIE

Elugie ontwerpt, verkoopt, bouwt en exploiteert samen met haar partners mini-energiecentrales die in het gebouw worden geplaatst om ter plekke stroom en deels warmte op te wekken. De energie wordt geproduceerd uit waterstof wat ter plaatse geproduceerd wordt uit methaan afkomstig van aardgas.

Onze missie

Elugie heeft als missie om elk gebouw in zijn eigen energie te laten voorzien, CO2-neutraal, volgens het beste financieel plan en met een productie afgestemd op het verbruik om zo de grootste onafhankelijkheid te creëren van steeds stijgende energie prijzen.

Elugie laat klanten hun eigen CO2-neutrale energie opwekken voor een lagere stabiele prijs dan wanneer hij conventioneel energie aankoopt. Een echte win-win-situatie verbonden met een enorme ecologische bonus voor onze planeet.

Het Team

Elugie bestaat uit een team van professionele en ervaren wel geselecteerde mensen met elke een langdurige trackrecord in de nationale en internationale hernieuwbare energiewereld. Iedereen bij Elugie én bij onze toeleveranciers heeft een diep gewortelde passie voor kwaliteit in hernieuwbare energie. Elk contact dat wij aangaan intern en met onze klanten is gebaseerd op respect, openheid, betrokkenheid en vertrouwen.