ELUGIE TOTAL CARE FINANCIERNG

U kan kiezen voor Elugie total care financiering afbetalingsplan, waarbij u uw mini energiecentrale in schijven aan Elugie finance betaalt waardoor budgettering over meerdere jaren (max 10jaar) kan verspreid worden.

  • U koopt het project aan, en kan direct van de voordelen ervan genieten
  • De mini energiecentrale wordt in uw boekhouding verwerkt waardoor u onmiddellijk kan genieten van de verhoogde investeringsaftrek
  • U betaalt uw mini energiecentrale af in uw eigen tempo. Er wordt een maandelijkse afbetalingsplan opgesteld, waarvan de bijdrage lager is dan uw huidige energie factuur; uw eigen mini energiecentrale levert u dus een voordeel af vanaf dag 1 : ze betaalt zichzelf helemaal terug.
  • U heeft de mogelijkheid om het afbetalingsplan vervroegd (deels) terug te betalen om het financieel rendement van uw in energiecentrale nog verder te verhogen.

“Elugie, uw partner in maatschappelijk verantwoord ondernemen”

2016-12-27T22:01:03+00:00